16 Okt 2015

Goreng Pisang Beseri Perlis

Hari KE-3, lepas je habis makan kat penang terus kami bertolak ke PERLIS...... perjalanan makan masa 2 jam juga lah nak sampaikan ke kawasan BESERI tu.... 

Kalau korang lalu kawasan BESERI jangan lupa singgah ke GERAI GORENG PISANG ni..... 
1st time Ieda tengok orang lap dulu kulit pisang tu satu persatu sebelum dikopek.....
ye... anda tak silap baca... memamng dia lap pisang tu bersih2 dulu baru la dikopek... teramat bersih dan cermat pengusaha goreng pisang ni.... 
bila nak makan terus tak ada rasa was-was langsung. 

tepung rangup dan sedap sangat2... makan tak payah cicah apa pun sedap.... 

soooo... korang yang lalu kat sini jemputlah singgah & nikmati makanan paling simple tapi menyelerakan ni....

sila ZOOM gambar ni sebab alamat dia ada kat bunting tu...

Tiada ulasan:

Wordless Wednesday